Mensen

Hoe werkt dat, bij buroLicht?

Wie samenwerkt met buroLicht, komt in gesprek met drie échte lichtexperts. Drie karakters, die gelukkig zo nu en dan botsen; daar wordt het eindresultaat alleen maar beter van. Over de essentie van goede verlichting zijn ze het eens: “Wij maken geen lichtplannen voor de elektriciteitsmeter, maar voor de mensen die ergens gaan werken of wonen.” De indruk die licht in een gebouw geeft, is veel belangrijker dan de technische, meetbare lichtopbrengst. Dat is maar een getal. “Alle drie zijn we superkritisch, razend enthousiast over wat er met licht allemaal mogelijk is.” En als de één hardop droomt over het inslaan van spannende nieuwe wegen, die nog nooit begaan zijn, zegt de ander vanzelf: “Wacht even, ik ben vooral een praktiseur. Het moet wel netjes uitgevoerd kunnen worden.”

 

Lichtdesign, lichtarchitectuur, lichtadvies, hoe je het ook noemt, op een bouwproject is buroLicht soms ook de ‘Diplomaat van het Licht’. Tussen opdrachtgever, architect en uitvoerder is er wel eens wat spraakverwarring. De aannemer en het team van bouwvakkers die de wensen van een bevlogen architect wel eens ‘iets te wollig’ vinden? Of andersom? Wij spreken alle talen in het hele traject. Blijkt dat iedereen het in feite toch eens was: mooie ruimte, mede dankzij het lichtplan!

Hoe werkt dat, bij buroLicht?

Dat leggen we u graag uit in een eerste, vrijblijvende kennismaking. Wat de vraag ook is, buroLicht is zo groot als het project het vraagt.

Je gaat het zien, dankzij buroLicht